Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit ve Sura Yakında Başlıyor

Kurt Seyit ve Sura Yakında Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyit ve Şura İzle! Kurt Seyit ve Şura Ne Zaman Yayınlanacak? Kurt Seyit ve Şura Hangi Kanalda?

Ay Yapım yep yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak.Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah bu dizide karşımıza çıkacak isimler.Yakında Star ekranlarında olacak "Kurt Seyit ve Şura" dizisinin çekimleri ise Kartepe'de başladı ve devam ediyor.


Rusya'da yaşayan iki sevgili olarak karşımıza çıkacak olan karakterlerimiz  "Kurt Seyit ve Şura" 
buradan İstanbul'a gelen bir çifttin yaşadıklarını anlatıyor.Konunun başlangıcı Rusya'da geçtiği için oyuncular mecburen zorlu kış şartlarına alışma ve bu şartlarda çekimlerini sürdürmek zorunda kalıyorlar.Sette kazalar da yaşanmasına rağmen çekimler tüm hızı ile devam ediyor.

Kurt Seyit ve Şura dizisinin konusu ise dediğimiz gibi Rusya'da son derece lüks ve görkemli bir hayat yaşayan "Kurt Seyit ve Şura" İstanbul'a gelirler.Tutkulu birer aşık olan kahramanlarımız Kurt Seyt ve Shura  tutku ve aşk dolu öykülerini bizler ile paylaşacak.

Kurt Seyit ve Şura izle dizisi yönetmen koltuğunda oturan isim "Hilal Saral". Kurt Seyit ve Şura Senaryosu ise "Ece Yörenç" e ait.

Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm çekimleri devem ederken dizinin senaryosunun nereden esinlendiğini de sizlerle paylaşalım."Kurt Seyit ve Şura" Nermin Bezmen adlı yazarın kaleminden yazılmış aynı isimli romandan esinlenerek senaryoya aktarıldı.Kurt Seyit ve Şura saltanat dönemlerinde yaşanan yani 1920 leri konu alan bir yapıt.

Tutkulu bir aşk hikayesini konu alan Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah birlikte rol alacak.Kurt Seyit ve Şura’nın, saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.Ve bu muhteşem aşk yolculuğunun çekimlerini Ay Yapım üstlendi.Dizi ise Star Tv de ekranlara gelecek.





Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder