Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyt ve Shura Farah Zeynep Abdullah Filmde Çekiyor

Kurt Seyt ve Shura Farah Zeynep Abdullah Filmde Çekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyt ve Shura adlı dizinin başlamasına aylar kala Şura rolü ile izleyeceğimiz Farah Zeynep Abdullah Beyaz Perdede de karşımıza çıkacak.

"Farah Zeynep Abdullah" ekranın yeni güzel ve başarılı  yüzlerinden birisi olma adına basamakları hızla tırmanmaya devam ediyor.

Bir yandan Kurt Seyit ve Shura izle için kamera karşısına geçen oyuncu bir yandan da sinema filmi için kameralar karşısına geçiyor.Güzel oyuncu Engin Akyürek ile birlikte bir yapıma imza atacak."Bir Küçük Eylül Meselesi" adlı film ile vizyona girecek olan Farah kariyerinde iyi bir adım atmak amacında.


Bir Küçük Eylül Meselesi filmi için bir dikkat çeken ayrıntıda bu sinema filmininde Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm gibi "Ay Yapım" tarafından çekilecek olması.Ay Yapım'ın çekeceği film yönetmen koltuğunda ise Kerem Deren oturuyor.Yine filmin senaryosuda Kerem Deren'e ait.Dizinin çekimleri Bozcaada da yapılacak olan film izleyicinin beğenisine sunulacak.Bir Küçük Eylül Meselesi Konusu ise Tatil için Bozcaada'ya giden bir kız olan Eylül ile adada yaşan genç Tekin'in aşklarını anlaıyor.

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'i bir araya getiren “Bir Küçük Eylül Meselesi”, romantik bir aşk hikâyesini konu alıyor.  


 

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder