Reklam

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayaç

Home » » Kurt Seyit Karakteri (Kıvanç Tatlıtuğ) Kimdir ?

Kurt Seyit Karakteri (Kıvanç Tatlıtuğ) Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Seyt & Shura 1. yeni bölüm 2.fragmanı izle - Kurt seyid ve Şura dansı izle.Kurt Seyt ve Shura dizisi ne zaman başlıyor ? Star tv Kurt Seyt & Shura fragmanı izle .Kıvanç Tatlıtuğ'un merakla beklenen dizisi Kurt Seyt ve Shura'dan ilk fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Star'ın yeni dizisi Kurt Seyt ve Shura'dan tüm detaylar..

 Mart ayında izleyici ile buluşması beklenen Kıvanç Tatlıtuğ dizisi Kurt Seyit ve Şura Star Tv ekranlarında olacak.Duygu yüklü bir aşk hikayesini anlatacak olan "Kurt Seyit ve Sura" izleyicinin merakla beklediği yapımlardan birisi.Yapımcılığını son dönemlerin yatırımları ile dikkat çeken Ay Yapım'ın üstlendiği "Kurt Seyit ve Şura" büyük ses getirmesini bekliyoruz.

Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı Kurt Seyit (Kurt Seyt) kimdir ?

Kurt Seyit izle Fan Sitesi

Kıvanç Tatlıtuğ Kurt Seyit Rolü ile karşımıza çıkacak.Kurt Seyit ise Rus Ordusunda görev yapan bir Türk Subay..

Kıvanç Tatlıtuğ Kurt Seyit karakterine can verecek.Peki Kimdir Kurt Seyit.Kurt Seyt Eminof, Kırım Türkü bir ailenin çocuğudur.Kurt Seyit babasıda Rus Ordusunda görev almıştır.Kendiside babasının izinden giderek aynı yolu seçmiş ve muhafız alayında görev yapmaya başyalan bir subaydır.En önemli özellikleri Onurlu ,Lider işinde iyi olan bir Subaydır.Babasınında asker olmasından dolayı çocukluk yıllarında dahi asker olacakmı gibi yetiştirilir Kurt Seyt .Onunda amacı her asker gibi onurlu ve şerefli görevini tamamladıktan sonra evlenip rahat bir aile hayatı sürmektir.

"Kurt Seyt" on numara diye tabir edilen bir kişiliğe sahiptir.Arkadşları arasında da sevilen bir yüzdür.Asker arkadaşlarına çok sadık ve düşkün bir kişiliğe sahip olan Kurt Seyit adaletli sıcak ve yeri geldiğinde şefkatini esirgemeyen bir subaydır.Ama askeri duygularından hiç bir zaman taviz vermez.Görev onun için ilk plandadır.Bu yaşam bir gün Shura adlı kadınla tanışması değişir.Şura ile tanıştıktan sonra Rus devrimi patlak verir."Shura" ile olan ilişkisi ve Rusya Devrimi onu başka yollara sürükler.Ve dev aşk yolculuğu İstanbul'a Kadar uzanacaktır.Bizde zevkle Bu Hikeyeyi Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm ile izleyeceğiz.






 

 

 

 


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :